Jaaropleiding

Is fotografie je passie? Ben je voor je gevoel al een eind op weg maar ben je nu op zoek naar die verdieping? Wij bieden je nu een unieke fotografie-opleiding. Eén waarbij je met Moment Design technieken leert werken en waarbij je ontzettend hard aan je bedrijf gaat werken terwijl je echt aan het genieten bent.

Onze jaaropleiding is voor fotografen die minimaal 2 jaar bezig zijn en die zich verder willen ontwikkelen. Het is belangrijk om nieuwe dingen te leren. Wil je een fotograaf zijn die echte connectie maakt met zijn klanten en echte momenten op de foto wil zetten? Met deze jaaropleiding leer je niet alleen beter fotograferen, waardevolle connectie maken met je klanten maar ook met een zakelijke bril naar je bedrijf te kijken.

PROFILEREN ALS ONDERNEMER

Gedurende de opleiding werk je aan je portfolio en werk je aan de hierboven genoemde facetten - en aan zoveel meer - die nodig zijn om tot een prachtig resultaat te komen. Daarnaast leer je hoe jij je kan profileren als zelfstandig ondernemer en als Moment Design Fotograaf. Het feit dat je het wílt leren, betekent dat je het zúlt leren!

Je sluit het jaar af met een eindpresentatie. Aansluitend is het mogelijk je te certificeren als Moment Design Fotograaf.

Wij weten dat als je deze opleiding met een certificaat verlaat je een stuk wijzer zult zijn. En dat je nog meer van je fotografie en je bedrijf zult genieten.

Lees hieronder verder ....

Heleen_Klop_Fotografie_Coaching

PROGRAMMA

Individueel kennismakingsgesprek

Lesdag 1: Uitgebreide kennismaking met studenten en docenten

Lesdag 2: Introductie Moment Design incl. shoot

Lesdag 3: Workflow, Lightroom, ShootZilla, website

Lesdag 4: Moment Design De Verdieping incl. shoot

Supervisie

Lesdag 5: Marketing, Social Media en Vloggen

Lesdag 6: Personal Brand Fotografie incl. shoot

Lesdag 7: Tarieven, Profit First

Lesdag 8: Introductie Playful Heart incl. gezinsshoot

Supervisie

Lesdag 9: Albums en wanddecoratie

Lesdag 10: Leren presenteren

Eindpresentatie/Certificering

Voorafgaand aan je deelname houden we eerst een kennismakingsgesprek. De data van de lesdagen staan hiernaast en liggen vast. Wij gaan er vanuit dat je commitment zo hoog is, dat je jezelf vrij maakt voor deze dagen. Alle lesdagen zijn essentieel voor het verkrijgen van je certificaat.

Voor iedere student worden gedurende het jaar twee supervisiegesprekken ingepland. Daarnaast zijn extra coachingsessies mogelijk.

Na elke lesdag ga je zelf aan de slag met de opdrachten en je portfolio. Sommige opdrachten doe je in groepsverband. Ook schrijf je na een lesdag een reflectieverslag van je leerdoelen, je inzichten tijdens de les en je acties die je hieraan koppelt.

Naast de lesdagen, een dag in de maand, ben je ook thuis aan het werk met huiswerk, groepsopdracht, shoots etc. De tijdsbesteding hiervoor bedraagt ongeveer 20 uur per maand.

Praktische informatie

Kennismakingsgesprekken:
Programma I (start jan. 2021): dec. 2020-jan. 2021

Lesdagen:
Programma I: 27 jan. 2021, 17 feb. 2021, 31 maart 2021, 28 april 2021, 26 mei 2021, 23 juni 2021, 14 juli 2021, 29 sept. 2021, 27 okt. 2021, 24 nov. 2021.
Programma II: september 2021

Examen/certificering:
Programma I: 22 dec. 2021
Programma II: juni 2022

Tijdstip: 10:00 -16:00 uur

Locatie: Utrecht

Aantal deelnemers: 4-8

Wat heb je nodig: Min. 2 jaar ervaring, eigen camera, computer met Lightroom/Photoshop.

Door: Heleen Klop & Wim Blom + meerdere gastdocenten/specialisten

Prijs: € 3495 incl. btw

NLP Master Practitioner Certificate
Beloved Moment Design Teacher
The Playful Heart logo
Moment Design Photographer Badge
Wim_Blom_Fotografie_Academie

LESMATERIAAL

Op de eerste lesdag ontvang je een map, waarin je alle informatie per lesdag in kunt doen. Ook je eigen aantekeningen, reflectieverslagen en opdrachten kun je hierbij doen. Verder gaan we er vanuit dat je met eigen camera en lenzen werkt met geheugenkaartjes, laptop, etc.

Heleen_Klop_Fotografie_Coaching