MOMENTUM

Is fotografie echt je passie? Ben je voor je gevoel al een eind op weg maar mis je iets om er echt een succes van te maken? Ben je op zoek naar echt die verdieping? Wij bieden je nu een unieke fotografie-opleiding, gericht op niet-geposserde, natuurlijke fotografie en op het vastleggen van echte en eerlijke emoties. Dé opleiding, genaamd Momentum, waarbij je met Moment Design technieken leert werken. Echt genieten van je passie op alle vlakken.

Onze Momentum-opleiding is ideaal voor fotografen die zich verder willen specialiseren in "mensen-fotografie". Het is belangrijk om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Wij zijn de experts op het gebied van momenten designen en emoties vastleggen en we helpen juist jou graag deze techniek te verfijnen.

Ben jij een fotograaf die echte connectie wil maken en wil je een succes van je fotografiebedrijf maken? Met onze Momentum-opleiding leer je niet alleen beter fotograferen, waardevolle connectie maken met je klanten maar ook met de juiste technieken een succes van je bedrijf te maken.

PROFILEREN ALS ONDERNEMER

Gedurende deze unieke opleiding werk je aan je portfolio en werk je aan de hierboven genoemde facetten - en aan zoveel meer - die nodig zijn om tot een prachtig resultaat te komen. Daarnaast leer je hoe jij je kan profileren als zelfstandig ondernemer en als Moment Design Fotograaf. Het feit dat je het wílt leren, betekent dat je het zúlt leren!

Je sluit het traject afsluiten met een eindpresentatie. Slaag je voor dit examen, dan ontvang je ons zeer gewilde certificaat. Je mag jezelf dan gecertificeerd Momentum Fotograaf noemen en de badge op je site plaatsen.

Wij weten dat als jij deze opleiding met dit certificaat verlaat, je een stuk wijzer en zelfverzekerder zult zijn. En dat je nog meer van je fotografie en je bedrijf zult genieten.

Lees hieronder verder ....

Heleen_Klop_Fotografie_Coaching

PROGRAMMA

Vooraf: Individueel kennismakingsgesprek

Lesdag 1: Kennismaking, met elkaar en met je camera!

Lesdag 2: Wie ben jij? Wat is rapport?

Lesdag 3: Introductie Moment Design incl. shoot

Supervisie

Lesdag 4: Lightroom, workflow

Lesdag 5: Introductie Playful Heart incl. gezinsshoot

Lesdag 6: Wie is je klant?

Supervisie

Lesdag 7: Moment Design De Verdieping incl. shoot

Lesdag 8: Tariefstelling, Profit First

Lesdag 9: Personal Brand Fotografie incl. shoot

Lesdag 10: Eindpresentatie/Certificering Momentum Fotograaf

Voorafgaand aan je deelname houden we eerst een kennismakingsgesprek. De data van de lesdagen staan hiernaast en liggen vast. Wij gaan er vanuit dat je commitment zo hoog is, dat je jezelf vrij maakt voor deze dagen. Alle lesdagen zijn essentieel voor het verkrijgen van je certificaat.

Voor iedere student worden gedurende het jaar twee supervisiegesprekken ingepland. Daarnaast zijn extra coachingsessies mogelijk.

Na elke lesdag ga je zelf aan de slag met de opdrachten en je portfolio. Sommige opdrachten doe je in groepsverband. Ook schrijf je na een lesdag een reflectieverslag van je leerdoelen, je inzichten tijdens de les en je acties die je hieraan koppelt.

Naast de lesdagen, een dag in de maand, ben je ook thuis aan het werk met huiswerk, groepsopdracht, shoots etc. De tijdsbesteding hiervoor bedraagt ongeveer 20 uur per maand.

Praktische informatie

Kennismakingsgesprekken:
Nader te bepalen

Lesdagen:
Nader te bepalen

Examen/certificering:
Nader te bepalen

Tijdstip: 10:00 -16:00 uur

Locatie: Regio Utrecht

Aantal deelnemers: 8-12

Wat heb je nodig: Een enorme passie voor fotografie, een eigen camera, computer met Lightroom.

Door: Heleen Klop & Wim Blom + gastdocenten

Prijs: € 3495 incl. btw

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
NLP_Trainer_Certificaat
NLP Master Practitioner Certificate
Beloved Moment Design Teacher
The Playful Heart logo
Moment Design Photographer Badge
Wim_Blom_Fotografie_Academie

LESMATERIAAL

Op de eerste lesdag ontvang je een map, waarin je alle informatie per lesdag in kunt doen. Ook je eigen aantekeningen, reflectieverslagen en opdrachten kun je hierbij doen. Verder gaan we er vanuit dat je met eigen camera en lenzen werkt met geheugenkaartjes, laptop, etc.

Heleen_Klop_Fotografie_Coaching