WORKSHOP MOMENT DESIGN

De workshop Moment Design is dé workshop voor fotografen die voor echte momenten gaan! Zoals muziek je in een bepaalde stemming kan brengen, zo kan een mooie foto je echt raken. Heleen Klop beoefent deze speciale techniek voor portretfotografie alweer sinds 2013 en wil Moment Design als een olievlek verspreiden.

CONNECTIE MET JEZELF

Op deze manier fotograferen is niet iets wat je voor jezelf houdt. Het is heel gaaf om als fotograaf mensen te raken met mooie foto's die net een laagje dieper zijn dan vluchtige portretfoto's. Bij Moment Design gaat het om connectie. Connectie met jezelf, connectie met je klant en om momenten creëren. Geen onpersoonlijke, oppervlakkige reportage maar het gaat meer de diepte in.

VERRASSEND

Deze workshop wordt al sinds 2014 door ons gegeven en meer dan 250 fotografen zijn je voorgegaan. De workshop is tijdloos, verrassend, goed verzorgd en het is een solide basis voor je toekomstige reportages.

GEVOEL

Heleen geeft workshop, trainingen en masterclasses Moment Design meerdere malen per jaar door heel Nederland. Wil je ontdekken hoe jij emotie, gevoel en oprecht plezier kan toevoegen aan je foto's zonder dat het jou en je klant veel moeite kost? Geef je op en ervaar de belevenis.

Moment Design in Apeldoorn
Moment Design Teacher Badge

WAT IS MOMENT DESIGN

Als een van de eerste Teachers in Nederland vertellen we je er heel graag over. Tijdens deze workshop vertellen we waar de techniek vandaan komt, hoe het werkt en hoe jij het kunt toepassen. Het is een methode om eerlijke en oprechte emoties op de foto te krijgen. Na de theorie geven we een demonstratie met een koppel om het geleerde in praktijk te laten zien. Je gaat ook zelf aan de slag.

VOOR WIE

Deze workshop is voor fotografen die zeer geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Aan de hand van voorbeelden, beeldmateriaal en oefeningen worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel. Dan pas zie je hoe het werkt. De groep blijft klein, en zal altijd persoonlijk zijn.

WAAR EN HOE

Vanuit het centraal gelegen Utrecht geven we deze workshop. De huiselijke locatie en zeer fotogenieke omgeving is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat kun je gratis parkeren. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Mocht je een groep van minimaal 5 fotografen bij elkaar hebben is het ook geen probleem naar jullie toe te komen.

Dit gaan we doen

  • We bespreken alle fases van de Moment Design techniek
  • We doen oefeningen en laten je deze ervaren
  • We vertellen over de workflow en bereiden de shoot voor
  • We serveren een overheerlijke lunch en er zijn genoeg lekkere hapjes en drankjes.
  • We geven je een demonstratie met een te gek koppel!
  • We evalueren de dag en en de shoot

Data

Nader te bepalen

Locatie

Utrecht

Kosten

€ 367 incl. btw (Groepsworkshop)

€ 697 incl. btw (1-op-1 workshop)

MOMENT DESIGN MINI

Heb je de workshop Moment Design gevolgd? En heb je de smaak te pakken maar wil je nog, onder begeleiding, oefenen? Dan is dit iets voor jou. Een Moment Design Mini is een dagdeel waarbij je alle tijd krijgt om te oefenen. Wij organiseren een fotosessie en je krijgt uitgebreid de kans om de techniek eigen te maken. We oefenen met de Gespreksstofvragen en je krijgt feedback.

MOMENT DESIGN 1-OP-1

Dé 1-op-1 workshop voor fotografen die meer uit hun reportages willen halen! Individuele begeleiding in de vorm van een hele dag training, van 9 tot 5. Dit is voor fotografen die heel praktisch aan de slag willen met Moment Design. We bespreken de workflow, maken een toffe shoot en en je ontvangt direct heldere feedback. Een dag vol tips en praktijkervaringen.

PLAYFUL HEART BY HELEEN

Ben je dol op het fotograferen van kinderen? Dé workshop Playful Heart: voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan! Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Voor het fotograferen van gezinnen met kleine kinderen en met tieners.

Loveshoot Fotografie Academie