WORKSHOP PLAYFUL HEART BY HELEEN

Ben je dol op het fotograferen van kinderen en van gezinnen en schuilt er ergens in jou ook nog een kind? Dan klinkt deze workshop je vast als muziek in je oren. Als zeer ervaren gezinsfotograaf en de eerste Playful Heart Teacher in Nederland laten we je deze techniek zien en ervaren. Deze techniek is makkelijk te leren en de workshop levert je nieuwe inzichten op. En alles, echt alles draait om de kinderlijke verbeelding en speelsheid. Deze workshop met de handige Playful Heart gidsen mogen niet ontbreken in je fototas.

Dé workshop Playful Heart by Heleen is speciaal voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan! Onze geweldige workshop Playful Heart gaat over de gelijknamige techniek die is bedacht door de Zweedse fotografe Juliana Wiklund. De Playful Heart techniek is gebaseerd op het dagelijkse leven, in de ogen van kinderen. De focus ligt op vertrouwen, spelen, plezier maken en liefde. Onze inspiratie komt van wat hen laat glimlachen en giechelen. Het is een fijne methode om fotografen die de kinderlijke verwondering willen vangen, te helpen en te inspireren.

The Playful Heart logo

MAGISCHE TAS

Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Het geheime ingrediënt is de Magische Tas! De eerste items daarvoor ontvang je tijdens de workshop.

DEMONSTRATIE

Tijdens deze workshop demonstreren we deze techniek met een gezin. We gaan de verschillende spelletjes uitproberen en plezier maken. Tijdens deze shoot ervaar je pas echt dat de techniek werkt!

TIENERS

De workshop Playful Heart Tieners is speciaal gericht op deze doelgroep. Tieners samen en ook met hun ouders zijn geweldig om op de foto te zetten. Niet saai maar zoals zij dit willen.

Dit gaan we doen

  • We bespreken alle fases van de Playful Heart techniek
  • We doen oefeningen en laten je deze zelf ervaren
  • We serveren een overheerlijke lunch en er zijn genoeg lekkere hapjes en drankjes.
  • We geven je een demonstratie met een leuk gezin!
  • We laten je zien wat de Magische Tas is en jij ontvangt er ook een!
  • We evalueren de dag en en de shoot.

Data

Op dit moment geven we alleen workshops aan kleine groepen, van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Utrecht

Kosten

€ 367 incl. btw Groepsworkshop

€ 697 incl. btw 1-op-1 workshop

CORONA

Door het coronavirus is het nog onzeker welke workshops kunnen plaatsvinden. Nieuwe data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Alvast aanmelden op onze mailinglist voor de eerst volgende workshop is mogelijk. Heb je vragen? Aarzel niet en stel ze gerust via ons contactformulier.

PLAYFUL HEART 1-OP-1

Het is mogelijk individuele begeleiding te krijgen in de vorm van een hele dag workshop 1-op-1. Deze workshop is voor fotografen die vooral heel praktisch met Playful Heart aan de slag willen. Dit is een dag vol fotografie- en business-tips en we doen ook een te gekke shoot.

PLAYFUL HEART GIDSEN

De techniek voor deze geweldige methode om kinderen op de foto te zetten is bedacht en opgeschreven door Juliana Wiklund. Haar gidsen hebben we voor haar vertaald en deze zijn als eBook te koop in onze webshop. Er zijn: Essential Set, Set 2, Set 3 en Tieners.

Playful_Heart_Tieners