WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Wat een geweldig apparaat is je mobiele telefoon. Je kunt er super mee fotograferen en filmen en ook bellen natuurlijk. Een camera die je altijd bij je hebt! Een prettig gevoel. En toch... soms is het nog niet zo makkelijk en lukt het niet om op de foto te zetten wat je ogen zien. De foto's zijn niet goed scherp, of ze zijn heel donker of juist te licht. Het lijkt wel of dat ding soms een eigen leven leidt. Precies daarmee kunnen wij je helpen tijdens de workshop Mobiele Fotografie. Vaak door een paar eenvoudige instellingen en door een paar leuke tips kunnen we je foto's naar een hoger niveau tillen.

LEUKE TIPS

Er zijn in de loop van de tijd heel wat extra mogelijkheden bij gekomen. Ook zijn de lenzen van de camera's, voor en achter, steeds beter geworden. Voor veel mensen is deze camera de enige die ze hebben en geef ze eens ongelijk. Met de smartphone en onze handige en leuke tips kan iedereen geweldige foto's maken!

TIPS & TRICS

Wil je echt betere foto’s maken met je smart phone? We vertellen erover in onze 2-2,5 uur durende workshop Mobiele Fotografie. Een echt leuke en ontspannen workshop voor jong en oud. We geven alle tips & trics en je ziet direct het verschil. Workshops en data vind je op deze pagina. Of je nu graag mensen op de foto zet of landschappen, kleine details, stadsgezichten of je producten die je wilt verkopen, we vertellen je over alle mogelijkheden.

018 Workshop Basisfotografie

MOBIELE FOTOGRAFIE

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon met een camera-functie. Leuk, handig en altijd bij de hand. Maar hoe maak je nu die foto die echt de moeite waard is om met iedereen te delen? Dat gaan we je uitleggen!

SMARTPHONE FOTOGRAFIE

We vertellen je tijdens de workshop over hoe je de focus kunt instellen op je telefoon. Waar je de belichting kunt instellen. En ook komt compositie aan bod. Eerst geven we je tekst en uitleg en dan gaan we met verschillende leuke oefeningen aan de slag.

TELEFOON FOTO'S

Er zijn verschillende gadgets voor je mobiel, die komen ook aan bod. Wedden dat je de foto’s van deze workshop wilt delen met iedereen! Een superleuke workshop van 10 tot 100, voor 1 persoon of voor groepen. Ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Dit gaan we doen

  • We bespreken de algemene camera instellingen van je telefoon
  • We leggen alle camerafuncties uit
  • We vertellen over licht en compositie en hoe jij dat kunt toepassen
  • We gaan leuke opdrachten doen
  • Je kunt alle vragen stellen over je mobiel en fotografie

Data

Op dit moment is het alleen mogelijk een 1-op-1 workshop te volgen.

Locatie

Utrecht

Kosten

€ 197 voor de individuele workshop van 2-2,5 uur (nu 2e persoon gratis!!!)

1-op-1 workshop

MOB FOTOGRAFIE

De workshop Mobiele Fotografie geven we 2 keer per maand als groepsworkshop bij ons op kantoor in Utrecht. De groepsgrootte is van 2 tot 8 personen. Data voor deze workshops worden op deze pagina vermeld. De workshop is voor iedereen die en mobiele telefoon heeft en betere foto's met de telefoon wil maken.

WORKSHOP 1-OP-1

Het is mogelijk deze workshop als een privé workshop te volgen. In de 1-op-1 workshop hebben we alle aandacht voor jou. Het tempo en de inhoud stemmen we helemaal op jou af. Of je nu graag mensen op de foto zet of landschappen, kleine details of stadsgezichten, we vertellen je over alle mogelijkheden.

BEDRIJFSFEEST

Zoek je voor een bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeestje een leuke en uitdagende workshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt heel veel tips over én leuke oefeningen met je mobiele telefoon en jullie zetten direct elkaar leuk op de foto. Voor een groep maken we een offerte op maat.

Header_Fotografie_Academie

Klaar om de camera van je mobiele telefoon te ontdekken?

Schrijf je in, ontvang leuke en handige Mobiele Fotografie Tips in je mailbox!!!