WORKSHOPS

Ben je dol op fotograferen en wil je het echt leren? Tijdens een van onze korte of langere workshops vertellen we je graag over de geheimen van het fotograferen. Onze workshops fotografie zijn praktisch en vooral heel leuk. Na een korte theoretische uitleg gaan we snel naar buiten om het geleerde te oefenen. Tijdens het theorie- en praktijkgedeelte heb je ruime gelegenheid om al je vragen te stellen. Wij hebben er zin in!

WORKSHOPS VOOR JONG EN OUD

Workshop Mobiele Fotografie bij de Fotografie Academie

Mobiele Fotografie Workshop

Dé workshop voor iedereen die betere foto’s met zijn/haar mobiele telefoon wil maken. We geven je heel veel tips en we leren je de handigste instellingen. Je leert anders kijken en gevoel voor compositie te krijgen. Om het echt te snappen doen we veel leuke opdrachten. We doen dit op onze locatie in Utrecht. Iedere maand staat er een nieuwe workshop gepland.

Workshop Mobiele Fotografie bij de Fotografie Academie

Mobiele Fotografie
1-op-1

Dé persoonlijke workshop voor iedereen die betere foto’s met zijn/haar mobiele telefoon wil maken. We geven je heel veel tips en we leren je de handigste instellingen. Je leert anders kijken en gevoel voor  compositie te krijgen. Om het echt te snappen doen we veel leuke opdrachten. We doen dit op onze locatie in Utrecht. De dag en tijdstip plannen we samen.

Workshop Mobiele Fotografie bij de Fotografie Academie

Mobiele Fotografie voor groepen

Dé leukste groepsworkshop voor groepen die betere foto’s met hun mobiele telefoon willen maken. We geven je heel veel tips en we leren je de handigste instellingen. Je leert anders kijken en gevoel voor  compositie te krijgen. Om het echt te snappen doen we leuke opdrachten. Door heel Nederland. Voor groepen, feesten, bedrijven van 4 tot 100 personen.

WORKSHOPS VOOR STARTENDE FOTOGRAFEN

Workshop Basisfotografie

Basis Fotografie 1

Dé workshop voor iedereen die direct betere foto’s met zijn/haar camera wil maken. Wil je beter leren fotografen met je digitale camera? Dan is deze workshop echt iets voor jou. We bespreken de belichtingsdriehoek: Diafragma, Sluitertijd en Iso. We laten je naar het licht kijken en naar de verschillende composities. Dit doen we op onze locatie in Utrecht. De dag en tijdstip plannen we samen.

Workshop Basisfotografie

Basis Fotografie 2

Deel 2 van dé workshop voor iedereen die direct betere foto’s met zijn/haar camera wil maken. Wil je beter leren fotografen met je digitale camera? Dan is deze workshop echt iets voor jou. We frissen deel 1 nog even op, we gaan aan de slag met de witbalans en met deel 2 van compositie, en we pakken jouw persoonlijke leerpunten op. Dit doen we op onze locatie in Utrecht. De dag en tijdstip plannen we samen.

Workshop Basisfotografie

Basis Fotografie
voor groepen

Dé leukste groepsworkshop voor grotere groepen die betere foto’s met hun "echte" camera willen maken. We geven je heel veel tips en we leren je de handigste instellingen. Je leert anders kijken en gevoel voor compositie te krijgen. We gaan leuke opdrachten doen. Workshops door heel Nederland. Voor groepen van 4 tot 20 personen. Vraag een offerte aan.

WORKSHOP VOOR GEVORDENDE FOTOGRAFEN EN PROFESSIONALS

Moment Design bij de Fotografie Academie

Moment Design BY HELEEN

Dé workshop voor iedere 'mensenfotograaf'.

Deze workshop is voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel.

Moment Design bij de Fotografie Academie

Moment Design
1-op-1

Dé 1-op-1 workshop voor fotografen die meer uit hun reportages willen halen!

Je krijgt in deze workshop individuele begeleiding, zodat we ons kunnen richten op jouw persoonlijke leerdoelen. Voor fotografen die heel praktisch aan de slag willen met Moment Design. Dit is een dag vol tips en praktijkervaringen.

Workshop Moment Design bij de Fotografie Academie

Playful Heart by Heleen

Dé workshop Playful Heart: voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan!

Playful Heart is veruit de beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen.

OVERIGE WORKSHOPS EN TOOLS

Loveshoot Fotografie Academie

Moment Design Mini

Deze miniworkshop voor iedere 'mensenfotograaf'. Deze speciale workshop is voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Deze middag draait om de shoot. Deze kan gebruikt worden voor het opbouwen van je portfolio. Weten wat Moment Design is en wat dat voor jouw bedrijf kan doen?

Loveshoot Fotografie Academie

Masterclasses

Als fotograaf wil je je blijven ontwikkelen. Op het technische vlak maar ook op het creatieve en business vlak. Daar willen we een bijdrage aan leveren. We nodigen regelmatig TOP-fotografen uit om een workshop of Masterclass voor ons te geven. En jullie zijn uiteraard ook uitgenodigd! Het aanbod zal in het loop van het jaar aangekondigd worden via social media en onze nieuwsbrief.

Loveshoot Fotografie Academie

Gespreksstof

Herken je dat? Dat het je een beetje ontbreekt aan inspiratie tijdens een sessie en je weet niet meer wat je moet vragen om de mensen voor je lens te laten bewegen. Dan is zijn de Gespreksstof-boekjes een uitkomst voor jou. Er zijn 4 verschillende boeken met per boek wel 200 vragen. Koppels, Groepen, Tieners en Solo. Nu als handige eBooks te koop in de webshop. Ook als een voordelige bundel te verkrijgen.