WORKSHOP BASIS FOTOGRAFIE

Wat is een digitale camera toch een geweldig apparaat. En wat kun je er geweldige foto's mee maken. Of je nu een spiegelreflex camera hebt of een systeemcamera, hoe bijzonder is het om beelden te kunnen vangen. Herinneringen blijft levend door fotografie. En daarover willen we vertellen tijdens onze workshop Basis Fotografie.

Lukt het je soms niet om op de foto te zetten wat je ogen zien? Je weet dat het erin zit maar je krijgt het er niet uit. De foto's zijn niet scherp juiste plek, als het heel donker is of juist erg licht lukt het niet om de foto goed te krijgen. En precies daarmee willen wij je helpen. Door de belichtingsdriehoek goed te gebruiken - diafragma, sluitertijd en iso - gaat er een wereld voor je open. Ineens is er zoveel mogelijk!

Wil je echt betere foto’s maken? Snappen wat je doet en wat de camera doet? We vertellen erover in onze leuke en ontspannen workshop Basis Fotografie. Een leuke en ontspannen workshop voor jong en oud. In 2,5 uur tijd geven we je alle tips & trics en je ziet direct het verschil. Workshops en data vind je op deze pagina.

Workshop_Fotografie_Heleen_Klop

AAN DE SLAG

Naast de belichtingsdriehoek vertellen we je ook alles over scherpstellen, licht en compositie.

LEUKE OEFENINGEN

Fotograferen wordt zoveel leuker als je met de instellingen van de camera kunt spelen. Met leuke opdrachten wordt het direct een stuk duidelijker.

SMAAKT NAAR MEER

Een superleuke workshop van 1 tot 8 personen. En ben je meer ervaren dan hebben we ook een vervolg op de workshop Basis Fotografie.

Dit gaan we doen

  • We bespreken de instellingen van je digitale camera
  • We leggen alle camerafuncties uit en eventuele lenzen
  • We vertellen over diafragma, sluitertijd, iso, belichting, compositie en meer...
  • We gaan leuke opdrachten doen
  • Je kunt alle vragen stellen over je camera en fotografie

Data

Op dit moment zijn alleen 1-op-1 workshops mogelijk bij ons op kantoor mogelijk.

Locatie

Utrecht

Kosten

Workshop Basis 1: € 197 incl. btw
(2e persoon mag gratis mee!)

Workshop Basis 2: € 197 incl. btw
(2e persoon mag gratis mee!)

BASIS FOTOGRAFIE 1

Dé workshop voor iedereen die direct betere foto's met zijn/haar camera wil maken. Wil je beter leren fotograferen met je digitale camera? Dan is deze workshop echt iets voor jou. We bespreken diafragma, sluitertijd en iso. We laten je naar licht kijken en naar composities in een foto.

BASIS FOTOGRAFIE 2

Deel 2 van de workshop voor iedereen die betere foto's met zijn/haar camera wil maken. We frissen je kennis nog even op, we gaan aan de slag met de witbalans en met deel 2 van composities. Ook pakken we je eigen leerpunten op. Heb je interesse in een bepaalde tak van de fotografie? Geef het vooral aan.

GROEPSWORKSHOP

De leukste groepsworkshop voor bedrijven of tijdens feestjes. Voor iedereen die betere foto's met hun "echte" camera willen maken. We geven je heel veel tips en we vertellen je over de handigste instellingen. Je leert anders kijken en gevoel voor compositie te krijgen. De groepsworkshop is mogelijk in heel Nederland.

Fotografie_Academie_Canon