GESPREKSSTOF BOEKJES

Ken je dat? Je wilt leuke mensen fotograferen maar je hebt even geen inspiratie? Dan zijn deze Gespreksstofboeken echt iets voor jou. Ze zijn nu als handig eBook verkrijgbaar!!! Dé perfecte tool voor fotografen, of je nu amateur en professioneel fotografeert. Ze bevatten zeer uiteenlopende vragen, speciaal ontworpen voor het fotograferen van Koppels, Groepen (oa gezinnen), Tieners en ook Solo (ideaal voor zakelijke portretten). Met leuke, grappige, gekke, nadenk vragen en opdrachtjes die je steeds weer kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. In deze boeken staan per boek wel meer dan 200 vragen. Het zijn vragen die een reactie uitlokken en je shoot ECHT leuker maken. Spontane reacties, echt plezier, een beleving: Super voor je klant en geweldig om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstof Tieners Voorkant

De superhandige Gespreksstofboekjes kosten €27 incl. btw per stuk. Voor de Gespreksstof Bundel met alle vier de boekjes betaal je geen € 108 maar slechts € 97 incl. btw.

HOE ZIJN DE BOEKJES TE GEBRUIKEN

Moment Design bij de Fotografie Academie

We hebben 4 Gespreksstof boeken gemaakt voor verschillende doelgroepen: Tieners, Groepen, Koppels en Solo. Vragen die in het boekje staan zijn bijvoorbeeld: Wat zou je doen met €500? Wat is jouw lievelingsplek? Heb je wel eens een goede daad verricht?

Moment Design bij de Fotografie Academie

Bij een fotosessie maken we gebruik van vragen. Door deze speelse vragen of grappige nadenkertjes kunnen wij echte reacties en momenten vastleggen. De vragen voor de verschillende sessies hebben we verzamelt in de Gespreksstofboekjes.

Moment Design bij de Fotografie Academie

Gebruik de boekjes als inspiratie vooraf om je sessie voor te bereiden of neem ze mee naar de sessie en zet ze daar in. Laat je klanten een getal noemen en zoek daar de vraag bij of laat hen zelf een vraag opzoeken. Veel plezier!

HET ONMISBARE HULPMIDDEL VOOR FOTOGRAFEN

Gespreksstof Koppels Voorkant

Gespreksstof Koppels

Het Gespreksstof Koppels eBook is een handig boek voor fotografen, met zeer uiteenlopende vragen, speciaal ontworpen voor het fotograferen van Koppels. Hierin staan leuke, grappige, gekke, gespreksstof-vragen die je kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. In dit eBook staan wel meer dan 200 vragen. Het zijn vragen die een reactie uitlokken. En die reactie is weer super om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstof Groepen Voorkant

Gespreksstof Groepen

Het Gespreksstof Groepen eBook is een handig boek voor fotografen, met zeer uiteenlopende vragen, speciaal ontworpen voor het fotograferen van Groepen. Hierin staan leuke, grappige, gekke, gespreksstofvragen die je kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. In dit eBook staan wel meer dan 200 vragen. Het zijn vragen die een reactie uitlokken. En die reactie is weer super om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstof Tieners Voorkant

Gespreksstof Tieners

Het eBook Gespreksstof Tieners is een handig boek voor fotografen, met zeer uiteenlopende vragen, speciaal ontworpen voor het vastleggen van Tieners. Hierin staan leuke, grappige, gekke, gespreksstofvragen die je kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. In dit eBook staan wel meer dan 200 vragen. Het zijn vragen die een reactie uitlokken. En die reactie is weer super om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstof Solo Voorkant

Gespreksstof Solo

Het Gespreksstof Solo eBook is een handig boek voor fotografen, met zeer uiteenlopende vragen, speciaal ontworpen voor het fotograferen van zakelijke portretten. Hierin staan leuke, grappige, gekke, gespreksstofvragen die je kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. In dit eBook staan per boek wel meer dan 200 vragen. Het zijn vragen die een reactie uitlokken. En die reactie is weer super om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstof bundel

Gespreksstof Bundel

Deze handige Gespreksstof Bundel eBooks bevat alle vier de Gespreksstof eBooks, Koppels, Groepen, Tieners en Solo. In totaal meer dan 800 uiteenlopende vragen die je kunt gebruiken tijdens je fotoreportage. De vragen lokken een reactie uit, en die reactie is weer super om vast te leggen als fotograaf.

Gespreksstofboekje A6_tieners_HK_achterkant

Gespreksstof Mini Gratis

Nieuwsgierig naar Moment Design en Gespreksstof? Klik op de button, vul je naam en mailadres in en ontvang direct de download in je mailbox voor de gratis Gespreksstof Mini.

Ben je na het lezen van deze Gespreksstof Mini benieuwd naar alle andere vragen? We hebben 4 verschillende boekjes: Koppels, Groepen, Solo en Tieners met meer dan 200 vragen per boekje. Bestel ze nu!

Nieuwsgierig naar Moment Design? Bij de workshop Moment Design zie je hoe we deze vragen gebruiken tijdens shoots.