Fotografie Coaching

Fotografie Coaching, dat klinkt leuk maar wat is het en hoe gaat dat in zijn werk? Je weet dat jij een fantastische fotograaf bent. Maar iets, en je weet vast wel wat dat is, houdt je nog tegen je volle potentie te laten zien. We helpen je kraakhelder te maken wat jouw doelen zijn en je ambities én wat jouw weg daar naartoe is.

Als Fotografie Coach gaan we samen met jou aan de slag. We inventariseren je doelen en maken een plan op, een routekaart. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat zijn je leerpunten en we bepalen je korte en lange termijn doelen. Vind je doelen stellen moeilijk? Geloof me, dat kun je leren!

Wil je nu dé stap maken van hobbyfotograaf naar professioneel fotograaf? Ben je overweldigd door alles dat er moet gebeuren om je bedrijf te starten? Heb je 101 ideeën maar kom je niet tot de uitvoering? Jouw achtergrond en ambitie vertellen veel over je drijfveren en motivatie. Wanneer die ambitie niet helder is, of heel wisselend, kom je niet verder. Wat zijn de hindernissen en overtuigingen die je tot nu toe hebben tegengehouden?

Wij bieden individuele coachingsessies aan voor beginnende en gevorderde fotografen die verder willen komen met hun fotografie en met hun bedrijf! We gaan met jou aan de slag en bepalen we het gewenst resultaat.

Het is goed om je af te vragen waar je over een maand of over een jaar wilt staan. Dat betekent dat je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je bedrijf. Dit levert je nieuwe inzichten en begrip op. Omdat we hier mee aan de slag gaan leer je vele nieuwe dingen. Vertel: Wil je nú beginnen of later?

Heleen_Klop_Fotografie_Coaching

NLP

Onze coaching sessies zijn voor fotografen meer willen en die hard aan zichzelf en aan hun bedrijf willen werken. Als NLP Master Practitioner en NLP Trainer maken we gebruik van NLP technieken. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. De manier waarop wij ons gedrag coderen, overbrengen en aanpassen in diverse situaties. Iedereen heeft een unieke kijk op de wereld. NLP helpt met te begrijpen hoe we met taal ons denken, gevoel en gedrag beïnvloeden. De kunst is steeds de best werkende strategie te gebruiken om doelen te realiseren die we ons stellen.

STRIPPENKAART

We hanteren een handig strippenkaartsysteem voor Coaching. Per strip ontvang je een uur coaching. Bij de aanschaf van een strippenkaart van 5 uur ontvang je ook nog eens 10% korting op onze eigen workshops. Bij de aanschaf van strippenkaart van 10 uur ontvang je maar liefst 20% korting op onze eigen workshops.

LOCATIE

De coaching kan online gedaan worden, bijvoorbeeld via Teams of Skype. Ook is coaching bij ons op kantoor mogelijk.

Heleen Klop Fotografie Academie

Datum: Op afspraak

Tijdstip: Op afspraak

Locatie: Online of in Utrecht

Aantal deelnemers: Individueel

Door: Heleen Klop

Prijs: v.a. € 97

NLP Master Practitioner Certificate
fearless-logo-white-green-black
Moment Design Photographer Badge
The Playful Heart logo
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

REVIEWS